Alle 18 deelnemers geslaagd voor cursus reanimatie/AED !

Alle 18 deelnemers geslaagd voor cursus reanimatie/AED !

Op 17 september jl heeft de Stichting Reanimatie Bunnik e.o  weer een cursus reanimatie bij kinderen en volwassen verzorgd. Ook het gebruik van de AED was hiervan een onderdeel. Alle 18 deelnemers zijn, dankzij de inzet van de instructeurs EH geslaagd en hebben het certificaat reanimatie/AED ontvangen. Deze mensen kunnen voor het geval iemand in hun omgeving hartstilstand krijgt, beginnen met reanimeren en een AED gebruiken.

Iedereen gefeliciteerd met dit certificaat! De Stichting Reanimatie Bunnik e.o wil zoveel mogelijk vrijwilligers opleiden voor het gebruik van de AED en reanimeren. Voor de volgende cursus in Odijk, 15 januari 2010 zijn de eerste aanmeldingen al binnen.

 

Reageren is niet mogelijk.