Afscheid Ben de Wit

Afscheid Ben de Wit

Beste reanimeerders,

Op 29 januari heeft Ben de Wit, op zijn verzoek, op gepaste wijze afscheid genomen van de Stichting reanimatie Bunnik e.o.  Hij heeft zich 37 jaar ingezet voor de Stichting. De bloei van de Stichting en daarmee de mogelijkheden om het reanimeren te oefenen is voor een groot deel te danken aan zijn inzet.

In het Wapen van Odijk hebben wij, samen met familie en genodigden, stil gestaan bij al die jaren dat Ben actief was. Uit de handen van Leonie van der Leest van der Nederlandse Hartstichting heeft Ben het “herinneringsbeeldje” gekregen.

Ook het “Groentje” zal één dezer dagen aan Ben zijn afscheid een artikel wijden.

De werkzaamheden van Ben zijn inmiddels overgenomen door Ria Veldhuizen: verzorgen van de uitnodigingen van de herhalingslessen en door Susan Kreuger: voorzitterschap.

 

 

Reageren is niet mogelijk.