Het stichtingsbestuur zoekt versterking!

Het stichtingsbestuur zoekt versterking!

Binnen het bestuur zijn inmiddels 2 vacatures ontstaan. We zoeken een secretaris en een coordinator voor de herhalingslessen.

1. Secretaris van St. Reanimatie Bunnik
Wij zoeken een enthousiast iemand die ons stichtingsbestuur wil versterken.
Het gaat met name om het regelen van de reanimatiecursussen en herhalingslessen, subsidieaanvragen, contacten met de Ned. Hartstichting etc.

2. Coördinator herhalingslessen reanimatie

Wat zoeken wij?
Iemand die ervoor zorgt dat de aanmeldingen en administratie rondom de herhalingslessen goed verloopt. Zowel in het voorjaar als in het najaar worden de cursisten opgeroepen. Veel is hiervan geautomatiseerd. Je hebt veel contacten met de cursisten om een en ander goed te stroomlijnen.
Hoeveel tijd kost dit?
De werkzaamheden zijn verdeeld over 2 periodes per jaar. Voorjaar (februari-april) en najaar (september-november). In de maanden februari en september ben je hier 3 a 4 uur per week mee bezig. In de andere maanden ca 1 uur per week.
Heb je belangstelling, laat dit weten en we nemen graag contact met je op om je nog meer van deze leuke functie te vertellen.

Wie zoeken wij?
Iemand die energie krijgt van contacten met cursisten, houdt van puzzelen, en nauwkeurig werkt. Ook heb je enige ervaring met excel.
ingangsdatum Vanaf 1 januari 2022. De huidige coordinator kan je inwerken
beloning Je maakt onderdeel uit van het bestuur van de st Reanimatie Bunnik, een gezellig team die ervoor zorgt dat mensen in de omgeving van Bunnik en Houten hun reanimatievaardigheden op peil houden.

Informatie voor beide functies bij de voorzitter susan@reanimatiebunnik.nl, of de huidige secretaris reyer@geijtenbeek.nl of de huidige coordinator ria@reanimatiebunnik.nl;


Reacties zijn gesloten.