In april 2022 hopelijk weer herhalingslessen

In april 2022 hopelijk weer herhalingslessen

Zoals het er nu naar uitziet, verwachten we in april weer herhalingslessen aan te kunnen bieden. Onze oproep voor de administratie was niet voor niets. We hebben iemand bereid gevonden om een en ander op te pakken. We zijn nu bezig met de planning voor april en mei. Op de maandagen in april en begin mei zijn de herhalingslessen in Odijk gepland. Op de woensdagen in april in Houten. Zodra we een en ander rond hebben qua locatie, instructeurs etc. krijgen de mensen die daarvoor in aanmerking komen een oproep om zich in te schrijven.

Ook zullen we, bij voldoende behoefte, weer uitgebreide herhalingslessen aanbieden.

Een beginnerscursus is voorlopig gepland op 7 april. We zullen u via deze website de laatste stand van zaken laten weten.

Uiteraard is een en ander onder het voorbehoud van alle zaken rondom corona!

Reacties zijn gesloten.